Topmatrassen


Een topmatras maakt het ligcomfort van uw boxspring helemaal af. Een topmatras plaatst u bovenop het matras en verlengt de levensduur hiervan. Een topmatras is verkrijgbaar in verschillende materialen zodat u ook hier kiest voor een materiaal met eigenschappen die bijdragen aan het door u gewenste ligcomfort.

De Diks topmatrassen zijn verkrijgbaar in drie varianten en hebben afdeklagen van wol/katoen. De kernen bestaan uit paardenhaar, paardenhaar met een extra laag wol of uit natuurlatex.

Ontdek de topmatrassen

Topmatras Summum


Topmatras Summum is een uitstekende toplaag van uw Diks boxspring. Vervaardigd van paardenhaar biedt het topmatras een ongekend zacht en aangenaam ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.

topmatras-summum-exploded

Topmatras Levatio


Topmatras Levatio is dé finishing touch van uw Diks boxspring. Vervaardigd van natuurlatex, een 100% natuurproduct, biedt het topmatras u een aangenaam zacht ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.

Het topmatras heeft een kern van 6 cm.

topmatras-levatio-exploded-1

Topmatras Sella


Topmatras Sella maakt het slaapcomfort van uw Diks boxspring helemaal compleet. Vervaardigd van natuurlatex waardoor u een subliem en zacht ligcomfort bereikt. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit paardenhaar, wol en katoen. Het topmatras heeft een kern van 6 cm.

Door deze topper wekelijks te keren geniet u extra lang van optimaal comfort.

topmatras-stella-exploded

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.