Matrassen


Een goed en passend matras is van groot belang voor uw nachtrust. Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk is dat een matras past bij uw lichaam. Het is daarom van groot belang om bij het aanschaffen van een matras rekening te houden met uw persoonlijke factoren zoals lichaamslengte, gewicht, en bijvoorbeeld rug- en of spierklachten.

De omkeerbare Diks matrassen zijn verkrijgbaar in drie varianten. Opgebouwd met pocketvering, vlas, gelatexeerd paardenhaar en kokos hoekenstukken bestaan de matrassen uit 11 of 13 lagen.

Ontdek de matrassen

Matras Regular


Het Regular matras heeft een pocketvering kern met aan beide zijden maar liefst vijf afdeklagen vervaardigd van natuurlatex, vlas, wol/katoen. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Regular 11 lagen en bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning en een subliem ligcomfort.

matras-regular

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.