Hoofdborden


Met een hoofdbord krijgt uw boxspring pas echt een persoonlijke en stijlvolle uitstraling. De Diks collectie bestaat uit vijf verschillende hoofdborden. Het hoofdbord laat u in dezelfde stofsoort en -kleur meestofferen als de boxspring en matrassen of, indien gewenst, kiest u voor een andere stofsoort en -kleur.

Ontdek de hoofdborden

Hoofdbord Diks Artesano


Hoofdbord Diks Artesano is een prachtig, verfijnd, gestoffeerd en blind genopt hoofdbord. Een solide, stevig hoofdbord.

Het hoofdbord is 200 cm. breed en 140 cm. hoog. Hoofdbord Diks Artesano geeft de boxspring een eigen en stijlvolle uitstraling.

artesano-hoofdbord

Hoofdbord Diks Floreana


Hoofdbord Diks Floreana is een stijlvol, gestoffeerd en strak vormgegeven hoofdbord. Een solide, stevig hoofdbord. De boxspring krijgt met hoofdbord Diks Floreana een levendige en krachtige uitstraling.

Het hoofdbord is 191 cm breed en 152 cm hoog. Het hoofdbord geeft uw slaapkamerinterieur een persoonlijke sfeer en een nieuwe, stijlvolle uitstraling.

floreana-hoofdbord

Hoofdbord Diks Cellini


Hoofdbord Cellini is een luxueus gecapitonneerd hoofdbord en voorzien van een gestoffeerd kader. Een solide, stevig hoofdbord. Sierlijke weelde maakt zich meester in uw slaapkamer.

Het hoofdbord is 196 cm breed en 150 cm hoog. Het hoofdbord geeft uw boxspring een persoonlijke sfeer en een nieuwe, stijlvolle uitstraling.

cellini-hoofdbord

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.