Bodems


De boxsprings van een complete boxspringset zijn de bodems van een boxspringcombinatie. Een complete boxspringcombinatie bestaat uit een bodemonderstel op pootjes, een matras en een topmatras. De bodems bestaan uit een gestoffeerde bak van hout of metaal, met daarin een frame met pootjes en een vering. Op de bodems komen vervolgens de matrassen. De bodems van Diks bestaan geheel uit hout, een pocketvering en diverse afdeklagen van enkel natuurlijke materialen en zijn verkrijgbaar in een vlakke of een elektrisch verstelbare uitvoering.

Ontdek de bodems

Regular Vlak


De Regular vlak bodems zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 25 cm of 30 cm. Het fundament van de bodems, het frame, is vervaardigd van hout. Solide en stevig. De bodems hebben een pocketvering en afdeklagen van de beste natuurlijke materialen zoals paardenhaar, natuurlatex, en wol/katoen. De bodems zijn tevens voorzien van tussenlagen van vlas en kokosvezel. Een perfecte ondersteuning voor subliem ligcomfort.

De stoffering van de bodems kan met of zonder bies worden uitgevoerd.

bodem-vlak

Regular Elektro


De Regular Elektrisch verstelbare bodems zijn verkrijgbaar met of zonder Pullback Systeem. Het fundament van de bodems, het frame is vervaardigd van beukenhout. Solide en stevig. De bodems hebben een pocketvering en afdeklagen van de beste natuurlijke materialen zoals paardenhaar, natuurlatex, en wol/katoen. De bodems zijn tevens voorzien van tussenlagen van vlas en kokosvezel. Met de afstandsbediening stelt u de bodems eenvoudig in iedere gewenste lighoogte in. Zo geniet u van nog meer comfort en luxe.

Kiest u ook voor een Pullback Systeem? Dan schuift de bovenkant van de bedbodem naar het hoofdbord op het moment dat u het ruggedeelte omhoog zet. Zo blijft uw lichaam altijd in de buurt van het nachtkastje en kunt u overal nog perfect bij.

De stoffering van de bodems kan met of zonder bies worden uitgevoerd.

bodem-elektro

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.