Materialen


Diks betekent natuurlijk slapen op de voornaamste materialen die de natuur ons biedt.

Slapen op 100% natuurlijke materialen zoals hout, vlas, paardenhaar, katoen, kokosvezel, kamelenwol, alpacawol en cashmere. De natuurlijke materialen bieden de beste isolatie, vochtregulatie en luchtcirculatie. Krachtig en zuiver, zonder schadelijke stoffen. Duurzaam, puur en onbevangen. Omdat niets zo natuurlijk is als slapen.

Lees meer
Download onderhoudsadviezen

Paardenhaar

Aangenaam en puur comfort.


Een uiterst goede klimaatregulator en dus een perfect persoonlijk ventilatiesysteem. Het product droogt vrijwel meteen, voert vocht snel af en laat direct weer frisse lucht binnen. Paardenhaar is hiernaast super elastisch, zelfreinigend en heeft een zeer lange levensduur.

Kokosvezel

Solide en soepel.


De vezels van een kokosnoot zorgen voor een uitzonderlijke stevigheid. Perfect voor een zwaardere belasting. Kokos ademt goed, is flexibel ondanks de stevigheid en heeft een goede luchtcirculatie.

Vlas

Betrouwbaar en sterk.


Zuiver vlas is een zeer sterk, maar ook flexibel materiaal. Een unieke combinatie. Vlas werkt statische elektriciteit tegen en heeft een ongekend absorptievermogen. Vlas wordt niet voor niets al eeuwenlang gebruikt voor allerhande toepassingen.

Katoen

Flexibel en vederlicht.


Een zeer goede vochtregulator met een sterk en groot ademend vermogen. Organisch, zonder schadelijke stoffen. Het organische katoen is uiterst resistent, huidvriendelijk en duurzaam.

Schapenwol

Pure veerkracht.


Een zéér zuiver, krachtig ventilatie- en isolatiemateriaal. Wol warmt én koelt, neemt vocht perfect op en ademt dit vervolgens direct weer uit. Wol is zeer elastisch, sterk, waterbestendig, zelfreinigend en brandvertragend.

Alpacawol

Krachtige duurzaamheid.


Alpacawol is een hoogwaardige wolsoort. De zeldzame vezelstructuur is superfijn, enorm zacht en biedt uitstekende thermische capaciteiten. Alpacawol is zeer sterk, duurzaam, afbreekbaar, hypoallergeen en brandvertragend.

Cashmere

Weldadige warmte en zachtheid.


Cashmere heeft zeer fijne vezels en geeft hierdoor een behaaglijke warmte door de zeer goede isolatiewaarde. Cashmere heeft een erg licht gewicht en is extreem zacht waardoor het enorm veel comfort biedt.

Kamelenwol

Ongekend en volmaakt natuurlijk.


Bij kou biedt kamelenwol je aangename warmte, bij warmte is kamelenhaar zeer verkoelend. Kamelenwol is van nature bestand tegen extreme temperatuurverschillen. Heerlijk zacht, soepel en isolerend met een perfecte vochtregulatie.

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.