Geschiedenis


Wat in 1918 begon met Piet Diks die zijn allereerste matras van stro, wol en katoen maakte, brengt ons vier generaties en bijna honderd jaar ervaring later ‘Diks’.

Alle waardevolle inzichten en expertise zijn doorvertaald in de handmatige productie van natuurlijke boxspringbedden. Want bedden maken zit nu eenmaal in onze natuur. Ontstaan uit gedreven deskundigheid en oprechte passie voor iedereen.

Lees meer

Nacht. Geleidelijk verandert onze wereld. Rust, stilte en duisternis regeren.
De natuur geeft aan dat het tijd is om te herstellen, om te slapen.
Tijd voor Diks.

Diks. Natuurlijk slapen.


Diks betekent natuurlijk slapen op de voornaamste materialen die de natuur ons biedt. Slapen op 100% natuurlijke materialen zoals hout, vlas, paardenhaar, katoen, kokosvezel, kamelenwol, alpacawol en cashmere. De natuurlijke materialen bieden je de beste isolatie, vochtregulatie en luchtcirculatie. Krachtig en zuiver, zonder schadelijke stoffen. Duurzaam, puur en onbevangen. Omdat niets zo natuurlijk is als slapen.

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.