Fabriekswinkel


De plek waar u pure ambacht ziet, voelt, proeft en ademt.

Onze ambachtelijke houtbewerkers, meester stoffeerders, toegewijde coupeuses en gedreven assemblagemedewerkers creëren van natuurlijke materialen ware meesterwerken in slaapcomfort. Maar niet zomaar. Het gehele handmatige productieproces vindt plaats in eigen beheer, in onze eigen fabrieken. Alle bedden komen dan ook letterlijk rechtstreeks uit eigen hand. Vanzelfsprekend zijn wij hier enorm trots op.

Lees meer
Maak een afspraak

Ambachtelijke Houtbewerkers


Voor onze ambachtelijke houtbewerkers heeft hout onbegrensde mogelijkheden. Met traditionele handgereedschappen én machinale gereedschappen vinden in de voorbewerkingsfase verschillende bewerkingen voor het vervaardigen van het hoofdbord en de boxsprings plaats. Zaagwerk, het perfectioneren van ruw voorwerk, frezen, schuren en boren. De houtsoorten die de houtbewerkers gebruiken zijn linde, eiken en rubberwood.

Meester Stoffeerders


Hoogwaardig stofferen is een vak apart. Met de nodige vakbekwaamheid, technieken en de beste materialen voegen onze meester stoffeerders de verschillende onderdelen zoals de vullingen, afdeklagen en buitenstoffen samen tot één complete boxspringcombinatie. Het stofferen vereist kennis, inzicht en vaardigheden. Wie onze meester stoffeerders aan het werk ziet, ervaart zelf dat het pure vakmensen zijn.

Toegewijde Coupeuses


Met veel accuratesse, toewijding én met een zeer kritisch oog voor detail verzorgen onze coupeuses de werkzaamheden in ons naaiatelier. Het proces in het naaiatelier bestaat uit drie deelfasen. Iedere fase kent veel controleerwerk om bij iedere boxspring altijd de beste, kwalitatieve afwerking te waarborgen. Knippen, aflocken en stikken, onze toegewijde coupeuses draaien er hun handen niet voor om.

Gedreven Assemblagemedewerkers


Onze nauwkeurige en gedreven assemblagemedewerkers bekommeren zich om een zeer belangrijk fundament van de boxspring: het frame. Zij monteren de tussenproducten in elkaar zodat er een zeer solide en stevige basis is voor het verder opbouwen van de complete boxspring. Ook het hoofdbord assembleren zij tezamen met het frame van de boxspring.

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.