Stelvio

Exclusief en puur


Diks Stelvio kenmerkt zich als een exclusief en puur genoegen, zowel qua gevoel als materialen.

De volledig gestoffeerde matrassen en topmatras geven Boxspring Diks Stelvio een weelderige elegantie en krachtige uitstraling. De boxspring wordt geheel op ambachtelijke wijze geproduceerd met de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Enkel natuurlijke materialen zoals natuurlatex, vlas, kamelenhaar, wol en katoen worden gebruikt om deze boxspring met de hand te vullen en uw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de Stelvio
Vanaf € 6500,-

Hoofdbord


Boxspring Diks Stelvio is standaard uitgevoerd met hoofdbord ‘Blind genopt’. Een stijlvol en luxe vormgegeven hoofdbord.

Het solide en stevige hoofdbord is volledig gestoffeerd en rijk gedetailleerd. Het hoofdbord is circa 202 cm breed en circa 142 cm hoog. Door het blind genopte hoofdbord krijgt de boxspring een ultieme stijlvolle uitstraling.

stelvio-hoofdbord

Topmatras


Boxspring Stelvio is uitgevoerd met topmatras ‘Summum’. Summum is dé finishing touch van de boxspring Stelvio.

Vervaardigd van paardenhaar biedt het topmatras een ongekend zacht en aangenaam ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.

Klik op een voor meer informatie.
topmatras-summum-firm-exploded

Matras


Matras Regular is het standaard matras van Boxspring Diks Stelvio en is verkrijgbaar in een medium of firm variant.

Het Regular matras heeft een pocketvering kern met aan beide zijden maar liefst vijf afdeklagen vervaardigd van natuurlatex, vlas, wol/katoen. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Regular 11 lagen en bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Klik op een voor meer informatie.
cellini-matras-201701

Bedbodem


Standaard is de Boxspring Diks Stelvio uitgevoerd met een vlakke bodem. Deze bodems hebben een solide massief houten frame en zijn voorzien van pocketvering.

De afdeklagen bestaan uit natuurlatex, wol/katoen en de tussenlagen zijn van vlas en kokosvezel. In combinatie met het matras en het topmatras biedt deze bodem u een optimale ondersteuning voor het ultieme slaapgenot.

De pootjes van de Diks Stelvio zijn standaard 4 cm en hebben een zwevende optiek. Een hogere poot is altijd mogelijk en verkrijgbaar in de standaard pallet kleuren Naturel, Elephant Grey, Wengé, Black, Ice Grey en Mahogany. Door middel van een bewerking met beits zijn er naast deze standaardkleuren, oneindig veel mogelijkheden om het hout te kleuren. Alle mogelijke kleuren zijn uitwisselbaar bij iedere Diks Bedmakers boxspring.

Klik op een voor meer informatie.
stelvio-bodem

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.