Floreana

Levendig en kordaat.


De beste nachtrust en een bijzonder mooi uiterlijk. Diks Floreana is een meer dan levendige boxspring met een krachtige uitstraling.

Deze uitstraling dankt het bed mede aan het stijlvol, gestoffeerd en strak vormgegeven hoofdbord. Boxspring Diks Floreana is volledig ambachtelijk, handmatig gevuld met alleen de beste, natuurlijke materialen. Materialen die met aandacht en zorg geselecteerd zijn uit de natuur. Vlas, natuurlatex, kokosvezel, wol en katoen. Rechtstreeks uit de natuur. Voor u.

Ontdek de Floreana
Vanaf € 5500,-

Hoofdbord


Boxspring Floreana is standaard uitgevoerd met hoofdbord ‘Strak’. Een stijlvol, gestoffeerd en strak vormgegeven hoofdbord.

Een solide, stevig hoofdbord. Het hoofdbord is ca. 191 cm breed en ca. 125 cm hoog. Het hoofdbord geeft uw slaapkamerinterieur een persoonlijke sfeer en een nieuwe, stijlvolle uitstraling.

floreana-hoofdbord

Topmatras


Boxspring Floreana is uitgevoerd met topmatras ‘Summum’. Summum is dé finishing touch van de boxspring Floreana.

Vervaardigd van paardenhaar biedt het topmatras een ongekend zacht en aangenaam ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.

Klik op een voor meer informatie.
topmatras-summum-firm-exploded

Matras


Matras Regular is het standaard matras van Boxspring Floreana. Verkrijgbaar in een medium of firm variant.

Het Regular matras heeft een pocketvering kern met aan beide zijden maar liefst vijf afdeklagen vervaardigd van natuurlatex, vlas, wol/katoen. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Regular 11 lagen en bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Klik op een voor meer informatie.
floreana-matras-201701

Bodem


De bodems van de standaarduitvoering van boxspring Diks Floreana zijn de Regular Vlak bodems.

Deze bodems hebben een solide houten frame en zijn voorzien van pocketvering. De afdeklagen bestaan uit, natuurlatex, wol/katoen en de tussenlagen zijn van vlas en kokosvezel. In combinatie met het matras en het topmatras biedt de bodem u een optimale ondersteuning voor het ultieme slaapgenot.

De pootjes van boxsprings Floreana zijn standaard verkrijgbaar in de standaard pallet kleuren Natural, Elephant Grey, Wengé, Black, Ice Grey en Mahogany. Door middel van een bewerking met beits zijn er naast deze standaardkleuren nog oneindig veel mogelijkheden om het hout te kleuren. Alle mogelijke kleuren zijn uitwisselbaar bij iedere Diks boxspring.

Klik op een voor meer informatie.
floreana-bodem-201701

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.