Artesano

Stijlvol en gedetailleerd.


Een nieuw niveau in natuurlijk slapen. Het prachtig verfijnd, gestoffeerd en blind genopt hoofdbord brengt een eigen, stijlvolle sfeer in uw slaapkamer.

Boxspring Diks Artesano is uitgevoerd met elektrisch verstelbare boxsprings en handmatig gevuld met aangename, luxueuze natuurlijke materialen van vlas, paardenhaar, kokosvezel, wol en katoen. Deze natuurlijke materialen volgen als geen ander de vormen van uw lichaam, nemen druk weg en zijn zeer flexibel. Herstel uw lichaam en geest met de beste, natuurlijke slaap met Diks Artesano.

Ontdek de Artesano
Vanaf € 7800,-

Hoofdbord


Boxspring Artesano is standaard uitgevoerd met hoofdbord ‘Blind genopt’.

Een solide, stevig hoofdbord. Het hoofdbord is 200 cm breed en 140 cm hoog.  Het hoofdbord geeft uw slaapkamerinterieur een persoonlijke sfeer en een nieuwe, stijlvolle uitstraling.

artesano-hoofdbord

Topmatras


Boxspring Artesano is uitgevoerd met topmatras ‘Summum’. Summum is dé finishing touch van de boxspring Artesano.

Vervaardigd van paardenhaar biedt het topmatras een ongekend zacht en aangenaam ligcomfort. De afdeklagen van het topmatras bestaan uit wol en katoen.

Klik op een voor meer informatie.
topmatras-summum-firm-exploded

Matras


Matras Regular is het standaard matras van Boxspring Artesano. Verkrijgbaar in een medium of firm variant.

Het Regular matras heeft een pocketvering kern met aan beide zijden maar liefst vijf afdeklagen vervaardigd van natuurlatex, vlas, wol/katoen. De toplaag bestaat uit wol. In totaal heeft het omkeerbare matras Regular 11 lagen en bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning en een subliem ligcomfort.

Klik op een voor meer informatie.
artesano-matras-201701

Bodem


Boxspring Artesano is standaard uitgevoerd met de Regular Elektrisch verstelbare bodems.

Deze bodems hebben een solide houten frame en zijn voorzien van pocketvering. De afdeklagen bestaan uit natuurlatex, wol/katoen en de tussenlagen zijn van vlas en kokosvezel. Deze bodem stelt zich automatisch in, in de voor u gewenste ligstand. In combinatie met het matras en het topmatras bieden de bodems u een optimale ondersteuning en ongekend comfort voor het ultieme slaapgenot.

De pootjes van boxsprings Artesano zijn standaard verkrijgbaar in de standaard pallet kleuren Natural, Elephant Grey, Wengé, Black, Ice Grey en Mahogany. Door middel van een bewerking met beits zijn er naast deze standaardkleuren nog oneindig veel mogelijkheden om het hout te kleuren. Alle mogelijke kleuren zijn uitwisselbaar bij iedere Diks boxspring.

Klik op een voor meer informatie.
artesano-bodem-201701

Bezoek onze fabriek voor een Diks bed op maat


Kom, zie, voel en beleef vooral zelf hoe wij uw eigen, persoonlijke Diks bed produceren. Wees welkom in onze fabriek en aangrenzende showroom in Uden in Nederland. Bel ons voor een afspraak zodat wij alle tijd vrijmaken voor u en uw persoonlijke wensen.

Maak een afspraak
Lees meer

Vind uw verkooppunt


Diks wordt door een select aantal Swiss Sense winkels vertegenwoordigd. Vind hier uw dichtstbijzijnde Diks verkooppunt.